Uudised

"Terve Pere" on kuukiri kogu perele, mis jagab õpetusi, kuidas olla perena koos ja õnnelik.
Ilmunud on "Pere ja Kodu" sarjast värske ajakiri "Beebi". Ajakirja keskne teema on lapse uni. Miks mõned hoitud ja armastatud beebid vahetavad ära päeva ja öö või korraldavad magamisajast oma peamise söömaja? Kokku on kogutud erinevate perede kogemused, võetud läbi erinvad beebide uinutamise teooriad ning unespetsialistid lahkavad lahti titade une olemuse. Ajakirjas räägitakse ka beebide allergiast ning sellega kaasnevatest nahaprobleemidest. Seikluslikku lugemist pakuvad emade sünnituslood.
Ajaleht Postimees käivitas tänavu juba viieteistkümnendat aastat järjest toimuva heategevusprojekti, mille raames kõik Eesti edukad ettevõtted saavad aidata lastekodulapsi.
2014. aasta heategevuskampaanias kogutava raha eest aidatakse kuue lastekodu kokku ligi 300 last üle Eesti. Tänavu toetame järgmisi lastekodusid: 
  • Tartu laste turvakodu
  • Haiba lastekodu Harjumaal
  • Siimusti lastekodu Metsatareke Jõgevamaal
  • Narva-Jõesuu lasteküla

1.-5. maini 2015 toimub Hiinas, Guangzhous, suurim Hiina ekspordi ja impordi messi kolmas etapp.

Canton Fair on tuntuim ja pikima ajalooga mess Hiinas, mida korraldatakse igal kevadel ja sügisel alates 1957. aastast. Kevadisel Canton Fair 2014 messil oli kolme etapi peale kokku 24 746 eksponenti ning ligi 200 000 külastajat üle maailma rohkem kui 210 riigist.

 

Moskvas toimus XIII VENEMAA KONGRESS "INNOVATIIVSED TEHNOLOOGIAD PEDIAATRIAS JA LASTEKIRURGIAS» - üks tähtsamaid pediaatriate aastasündmusi riigis.

Kongress omab väärt panust pediaatriate koolitamisel. Sellel aastal osales üle 5000 spetsialisti.

EU Certification tegutseb kogu Euroopas, kogudes eri riikide seadusandlikud regulatsioonid sertifitseerimisprotsessi osaks. Ühise sertifitseerimisega näidatakse kõikide riikide seadusandlike regulatsioonide täitmist. Ettevõte, mille tegevus on sertifitseeritud välise sõltumatu osapoole poolt, esitleb end klientidele ja koostööpartneritele vastutustundliku ettevõtjana, kellega koos on turvaline teha ka pikemaajalist koostööd. 

Toiduainete erimärgistus on Eestis kasutusel juba mitu aastat. Selliste märkide eesmärk on aidata tarbijal orienteeruda kireval toiduturul, tõstes esile heade ja kvaliteetsete Eesti toodete konkurentsieeliseid. See teeb tarbija ostuotsuse tunduvalt lihtsamaks. 
Tunnustatud Maitse kvaliteedimärk ehk ristikumärk antakse Euroopa Liidus toodetud toiduainetele, mis läbivad edukalt laboratoorse ja sensoorse hindamise.

Ajavahemikus 21-23 оktoober 2014 toimub Moskvas XIII VENEMAA KONGRESS "INNOVATIIVSED TEHNOLOOGIAD PEDIAATRIAS JA LASTEKIRURGIAS» - üks tähtsamaid aastaüritusi pediaatria valdkonnas Venemaal.

Kongress sisaldab väärikat koolitust pediaatritele ning teistele spetsialistidele antud valkonnas.

Õppeprogramm sisaldab viimaseid teaduslikke saavutusi diagnostika, ravi ja profülaktika valdkonnas enimlevinud lastehaiguste puhul.

NUPPI ® sortimenti saab tellida www.lastetoit.ee kodulehelt.

Lisaks soodsatele hindadele saadetakse kaup koju kätte.  

Ootame kõiki emmesid uudistama ja eestimaist eelistama! 

Siit leiab värske septembrikuu uudiskirjahttp://us7.campaign-archive2.com/?u=679fae64eeb8b1c812c576616&id=5cf9431...

NUPPI ® tooted on nüüdsest saadaval Tallinna Kaubamaja Toidumaailmas, mis asub Viru Keskuse 0 korrusel.

Raplas avas uksed pood „Väärt Raplamaa toode“.
Kergelt retro-stiilis hubases poekeses on Raplamaal toodetud kaubad, nende hulgas ka NUPPI piimasegud.

Loe uudisest lähemalt 15.08.2014 Rapla Teataja´st lk. 4 "Vallaelu" rubriigist: http://rapla.kovtp.ee/documents/120367/2331703/08+august_2014.pdf/6027f9...

 

„Väärt Raplamaa toode” on suurema projekti esimene etapp. 

Laupäeval avas Rap-las Okta Centrumis uksed kauplus Väärt Raplamaa Toode, kus müüakse vaid Rapla maakonnas toodetud kaupu. Ettevõtmise eestvedaja on Kristiina Karivere MTÜ-st Kaheksakand. Tema sõnul on „Väärt Raplamaa toode” üks osa suuremast plaanist, mis seotud Okta Centrumi arendamisega. 

Loe lähemalt 06.08.2014 ilmunud "Raplamaa Sõnumid" : http://www.sonumid.ee/index.php3?teema=uudis&lookup=uudis&ID=516748

Rapla südames Okta Keskuses avati unikaalne kauplus, mis liidab Raplamaa tootjate toodangut ja kannab logo "Väärt Raplamaa Toode". 
Alates augusti algusest on pood avatud tööpäeviti kl.12:00 kuni 18:00 ja laupäeviti kl.11:00 kuni 15:00.

Toimus WAN Expo näitus -  "Raseda ja beebi festival" - pikisilmi oodatud üritus noorte ja lastootavate vanemate seas Moskvas.  

Üle 50 tootmisettevõtte, kes toodavad lastele mõeldud tooteid, demonstreerisid oma toodangut 4 päeva ja rääkisid innovatsioonist ning jagasid omi kogemusi. 

WAN Expo FESTIVAL - üks põhilisi üritusi igal kevadel lastootavate, noorte vanemate ning nende laste jaoks. Festivali käigus organiseeritud näitusel osales üle 50 tootja, kes demonstreerisid lastele mõeldud tooteid, tutvustasid uudiseid ning jagasid oma kogemusi külastajatega. 

14.ndal veebruaril esitleti meie NUPPI ® tooteid XXI Rahvusvahelisel Meditsiininäitusel "Ema ja lapse tervis - 2014", mis leidis aset rahvusvahelise osalusega XVII Venemaa Pediaatrite Kongressi «Käesolevad probleemid pediaatrias

14-16 veebruaril 2014 toimus Moskvas XVII Venemaa Pediaatria Kongress koos rahvusvahelise osalusega teemal "Aktuaalsed probleemid pediaatrias", samuti III Euraasia Foorum haruldastest haigustest ning ka IV Foorum lasteõdedele. Kongressi programm sisaldas laste meditsiinilise hoolitsuse korraldust, tervete ja haigete laste toitmist, kõrge-tehnoloogilisi meetodeid lapsepõlve haiguste diagnoosimisel ja ravimisel, vaktsineerimisi, koolimeditsiini, reproduktiivset laste ja noorukite tervist n